top of page

ASMR HOOFDMASSAGE

Stap binnen bij Beauty Salon Feeling Good en dompel jezelf onder in de wereld van diepe ontspanning met onze ASMR hoofdmassages.

Laat me je leiden naar een staat van totale rust terwijl ik zachte aanrakingen combineer met kalmerende geluiden die je laten wegzweven van alle stress en spanningen. Tijdens deze bijzondere behandeling worden je zintuigen geprikkeld en worden endorfine en oxytocine vrijgegeven, waardoor je je gelukkiger en meer ontspannen voelt.

Sluit je ogen en laat je meevoeren naar een plek van pure sereniteit, waar elk moment voelt als een zalige pauze van de dagelijkse sleur. Onze ASMR hoofdmassages helpen niet alleen om hoofdpijn te verlichten en de nachtrust te verbeteren, maar kunnen ook een krachtig middel zijn tegen sombere gevoelens en burn-outklachten.

Gun jezelf het genot van een ASMR hoofdmassage en ervaar de diepe ontspanning en verkwikkende rust die het met zich meebrengt. Kom langs bij Beauty Salon Feeling Good en laat me je helpen om jezelf weer in balans te brengen, zodat je vol energie en positiviteit de wereld tegemoet kunt treden.

 

Haarspin

GENTLE INTRODUCTION

Maak kennis met de unieke combinatie van een hoofdmassage en ASMR triggers. Ontspannen op de behandelingsdoel terwijl je geniet van gentle hairplay, een nek- en schoudermassage en andere ASMR triggers zoals fijne geuren, zachte geluiden en een haarspin. Bij deze sessie zit je op de behandelstoel. 

Pure Relaxation

. Een pure ervaring met een diversiteit aan ASMR triggers. Denk aan veel gentle hairplay, fijne geuren en geluiden, gentle touch, zachte makeup kwasten en haarspinnen. Bij deze sessie start je zittend op de behandelstoel  en na 1/3e van de sessie ontspan je verder op je rug.  Bij deze behandeling wordt er geen massageolie gebruikt. 

bottom of page