top of page

PRODUCTEN

RAWA SECRETS

Rawa Secrets is een Nederlands bedrijf, de producten van Rawa Secrets zijn hoogwaardig van kwaliteit.

Ingrediënten waarvan gebruik wordt gemaakt zijn o.a. vitamine A, hyaluronzuur,  purple orchid,  bamboe, aloë vera en verschillende etherische oliën. Bovendien heeft ieder huidverzorgingsproduct het Pearl extract. Een extract van echte parels met bijzondere eigenschappen: het is rijk aan aminozuren, het reguleert het vochtgehalte in de huid, het versnelt de vernieuwing van de huidcellen, het heeft een anti verouderende werking, verhoogt de vitaliteit van de huid en absorbeert schadelijke straling (UV).

 

Producten Rawa Secrets

ALTEARAH

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie.

De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100%

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromatherapie, chromotherapie en geurtherapie.

De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke emoties, voor 14 zeer actieve en inspirerende behandelingen voor lichaam en geest. *

De ALTEARAH Bio producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode, niet door de extractiemethode.

 

altearah producten .jpg
bottom of page