top of page

Van binnen en van buiten stralend, Welkom bij Beautysalon Feeling Good

Behandeling

Een ontspannende gezichtsbehandeling bij Beautysalon Feeling Good is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de geest. De behandeling zorgt voor een moment van rust en ontspanning, waarbij je even helemaal kunt ontspannen en genieten van de verzorging van je huid. Na de behandeling zul je merken dat je huid er stralend en fris uitziet en dat je helemaal tot rust bent gekomen. 

 

  • Wil je kennismaken met mij of met de behandelingen.? Dan raad ik je de kennismakingsbehandelingen aan. Bij deze behandelingen zitten verschillende  ontspanningsmomenten. Blissful Introduction Retreat en de Blissful Scented Introduction Retrat (met aromatherapie)

  • Ben je uitgeblust, moe, of lusteloos?  Kies dan voor de Luxury Relaxation Retreat

  • Heb je last van de warmte? Roodheid in je gezicht? Wallen onder je ogen? Dan is de Ice Globe Facial Revitalization of de Ice Globe Scent Facial Revitalization wellicht  iets voor je. 

  • Wil je iets meer dan een kennismakingsbehandeling, dan is de Relaxation Retreat of de Relaxation Scent Retreat wellicht de goede keuze.

  • Wil je een behandeling afgestemd op het seizoen? Dan is het heerlijk om te kiezen voor de seizoen behandeling. In de Lente is dat de Radiance of Spring

WELKE DIENSTEN ZIJN ER?

het is elke x weer een verrassing met hoeveel aandacht en liefde  Celina haar vak weet promoten. Bij elke handeling wordt uitleg gegeven. Na 3 dagen ben ik nog ontspannen. Tot de volgende x

bottom of page