Vakantie

Gepubliceerd op 17 juli 2022 om 11:33

Voor velen is de vakantie eindelijk begonnen. Een vakantie waar al meer dan twee jaar reikhalzend naar uitgekeken is. Dubbel genieten dus dit keer.

Ik blijf dit jaar thuis, er moeten nog wat dingen geklust worden aan het huis. Maar voor mij is het ook genieten lekker thuis. 

Omdat ik ook onder andere  de thuisblijvers graag een ontspan moment wil aanbieden, had ik bedacht om een actie te doen. Een zomer ontspanningsbehandeling, zodat je ook even een ontspannen rustmomentje hebt en lekker even niets hoeft te doen. Hoe leuk klinkt dat?

Dus wil je even ook jezelf verwennen maak dan snel een afspraak. Ik heb bewust gekozen om deze behandeling in het teken te laten staan van pure ontspanning. 

 

Vergeet niet je zonnebrand, deze is op dit moment in de aanbieding met 15% korting. 

En ook een tasverstuiver is super handig voor de vakantie. Lekker klein en makkelijk mee te nemen. Voor 11.90 euro heb jij je favoriete geur bij je...

 

Geniet van de vakantie en hopelijk zie ik je gauw voor een ontspanningsmoment in de salon...

 

Hiernaast een plaatje van het eiland Rawa , waarbij het allemaal begon..het verhaal van het merk waar ik mee werk. Volgende keer zal ik daar meer over vertellen. Maar voor nu een hele fijne vakantie gewenst...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.