Lente

Gepubliceerd op 11 april 2023 om 13:02

De Lente is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je huid voor te bereiden op de zomer. Gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen. Je kunt namelijk bij Beautysalon Feeling Good in Nieuw Vennep  terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling. Wat deze salon extra bijzonder maakt, is dat alle behandelingen standaard worden uitgevoerd met Hotstones. Zo kun je maximaal ontspannen en genieten.

Celina de eigenaresse van de Salon heeft onlangs de Skincare training bij Rawa Secrets gevolgd en de Beauty vakbeurs bezocht. Hier heeft zij weer nieuwe inzichten en kennis opgedaan om haar salon nog beter te maken. Over twee weken staat zij weer op de ladiesnight in Kinepolis en zij nodigt je van harte uit om langs te komen.

Dus waar wacht je nog op? Boek snel een heerlijke gezichtsbehandeling bij Beautysalon Feeling Good en maak je huid klaar voor de zomer. Je zult er geen spijt van krijgen! 

 

 

Maak jouw huid zomerklaar!

Naast de welbekende voorjaarsschoonmaak in huis, is het ook tijd om jezelf én jouw huid in het zonnetje te zetten. Dit moet uiteraard wel op en verstandige manier! Graag delen we een geweldige tip om jouw huid te boosten

Wist je dat door het gebruik van een peeling de huid niet alleen meer straalt, maar dat de doorbloeding ook wordt gestimuleerd én je hierdoor gelijkmatiger een teint krijgt?

Rawa Secrets Skincare heeft hier twee fantastische producten voor in haar assortiment!

De Intensiv Facial Peeling is een heerlijke intense peeling met natuurlijke bamboe-extracten voor het verwijderen van dode huidcellen én het bevorderen van nieuwe weefselgroei. ⁠Het resultaat? Direct een zachte, gepolijste en stralende huid. Dit product gebruik je gemakkelijk onder de douche, dus snel resultaat! De Purifying Face Exfoliant bevat 1% Salycilzuur dat diep in de huid dringt om dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen. Het Salicylzuur zorgt ervoor dat de huidbarrière intact wordt gehouden en celvernieuwing wordt gestimuleerd. De huid is egaal en heeft direct een frisse teint! Daarbij is het een ‘leave on’ exfoliant, wat inhoudt dat je het aanbrengt, laat intrekken en het vervolgens niet af hoeft te spoelen met water.

Say yes to a bright skin!

Beste lezers,

Met spijt in ons hart moeten wij jullie informeren dat we gaan stoppen met de verkoop van Horomia wasparfum. Helaas zijn deze binnenkort niet meer leverbaar in Nederland. Maar niet getreurd, we hebben goed nieuws voor jullie!

Bij Beautysalon Feeling Good  zijn we namelijk altijd op zoek naar de beste merken en producten om aan onze klanten aan te bieden. En we hebben twee fantastische alternatieven gevonden: Lavayette en Zevy.

We zijn zo overtuigd en enthousiast over deze merken, dat we hebben besloten om niet meer bij te bestellen van Horomia. Alles wat bij Hallo kado in Hillegom is, is de laatste voorraad.

Zevy is wasparfum gemaakt met echte eau de parfum. Dit betekent dat de geur langer blijft hangen en je kleding heerlijk fris en parfumachtig ruikt.

Zèvy werkt samen met de beste parfumeurs ter wereld om genot in huis te creëren. De parfumeurs zijn bekend van geweldige geuren als Black Opium van YSL en Flora van Gucci en stellen dan ook zeker niet teleur. Als enige in de wereld maakt Zèvy eau de parfum wasparfums! De wasparfum is hierdoor zeer geconcentreerd. De geuren blijven weken in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar milliliter van nodig hebt. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. De wasparfum is biologisch afbreekbaar, vegan, microplastic vrij, bevat upcycled ingrediënten, synthetisch (wij nemen niets van de natuur waardoor het duurzamer is) en is geproduceerd door een CDP triple A (water, klimaat en bos) gecertificeerd bedrijf. Er wordt hier gebruik gemaakt van 100% hernieuwbare elektriciteit.  

En ook Lavayette is een fantastisch merk met hoogwaardige wasparfums die je wasgoed een unieke geur geven. 

Wij geloven dat deze twee merken perfect zijn om Horomia te vervangen en we nodigen jullie dan ook van harte uit om onze nieuwe wasparfums te proberen.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze nieuwe producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte wasparfum voor jou.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.