Tevreden klanten

Gepubliceerd op 26 februari 2023 om 19:23

Je hebt van die dagen waarin je je afvraagt, heeft het zin wat ik doe? Mijn antwoord is volmondig ja, ik vind het geweldig om mensen blij te maken. Dus ik doe niets liever dan mensen attenderen op fijne producten, waar ze heel gelukkig van kunnen worden. 

1 van die producten is wasparfum. Al voordat ik er zelf iets mee begon was ik er al aan verslaafd. Mijn kleren, mijn huis alles ruikt zo lekker. Als ik de badkamer instap, ruik ik de frisse handdoeken. Zo lekker. Ik geniet daar elke dag weer van. 

Maar wist je dat je veel meer kan met wasparfum. Een paar druppels op een handdoekje in de wc, onderop de prullenbak op een stukje  papier of iets dergelijks, op de deurmat een heel klein beetje.  De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ik wordt er in ieder geval erg blij van, dus met mij vele anderen denk ik zo. In Hallo Kado heb ik een plank ingericht, waar de wasparfums staan. Je merkt dat mensen het product leren kennen. Dat is leuk om te zien. Bij vragen over de wasparfums kun je me altijd een mailtje sturen. 

Daarnaast ben ik helemaal blij met de behandelingen die ik tegenwoordig geef, de nadruk ligt daarbij op ontspannen en genieten. Het is heerlijk om behandelingen te geven waar ik zelf ook ontspannen en blij  van wordt. 

De producten van Rawa Secrets worden ook heel erg goed ontvangen door de klanten. 

En er is weer een nieuw product, zo een makkelijk en mooi product. De Purifying Face Exfoliant ,

Wat maakt deze exfoliant zo bijzonder? Verwijdert de dode huidcellen en onzuiverheden van de huid Helpt bij verminderen van acne, littekens, oneffenheden en andere huidproblemen Heeft anti-bacteriële, ontstekingsremmende en kalmerende eigenschappen Reinigt de huid diep en zorgt ervoor andere producten beter worden opgenomen Zorgt voor een goede vochtbalans en werkt gunstig op collageenvorming Maakt de huid frisser, egaler en stralender!

En wist je dat deze exfoliant op het gelaat mag blijven? De Purifying Face Exfoliant is een ‘leave on’ exfoliant wat inhoudt dat je het aanbrengt, laat intrekken en het vervolgens niet af hoeft te spoelen met water. Breng 1 of 2 pompjes exfoliant aan op een goed gereinigde huid. Verdeel over het gezicht en hals. Breng in het begin om de dag aan en kijk hoe de huid hierop reageert. Zodra de huid gewend is, kan de exfoliant tot twee keer per dag gebruikt worden. Breng na het gebruik van de exfoliant altijd een dag- of nachtcrème aan. Het is belangrijk na de dagcrème een zonbescherming te gebruiken met minstens SPF 30

Bij vragen of wil je dit product graag aanschaffen, stuur me dan gerust een mailtje.

Tot volgende keer,

Celina

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.