• Nieuw Seizoensbehandeling Herfst (vanaf 25 september)
  • In September is de Feeling Good Geurbehandeling in de aanbieding van 69.95 voor 54.95 euro, boek nu!!

Een goed begin

Gepubliceerd op 13 januari 2023 om 19:41

Allereerst wil ik iedereen een heel mooi, ontspannen jaar wensen, en hopelijk ontmoeten wij elkaar ook dit jaar. 

Na een leuke gezellige decembermaand, waarbij ik  veel blije mensen in mijn salon heb behandeld en de  parfums onder menig kerstboom hebben gelegen, is het tijd voor een frisse start. Dit jaar wil ik me richten op ontspanning voor de klant. Dat betekent dat de gezichtsbehandelingen in het teken gaan staan van vooral ontspanning en genieten. Ik ga in de loop van de weken de behandelingen aanpassen op de website. 

Ik heb in mijn vakantie een cursus Hoofdpijnmassage gedaan, en het voornemen is om het komend jaar nog meer cursussen te volgen op het gebied van massages, en dan voornamelijk gericht op het gezicht. 

Ik heb sinds dit jaar  ook een spaarsysteem in gebruik, Je kunt de spaarpunten per 50 stuks (of veelvoud hiervan) inleveren.
Elke 50 spaarpunten zijn € 2,50 waard.
Elke 100 spaarpunten hebt verzameld is dit € 5,00 waard
Elke 250 punten € 12,50 en 500 spaarpunten € 25,00.

In december heb ik mensen die het om de een of andere reden moeilijk hadden een gratis behandeling aangeboden. Wat een mooie en lieve mensen heb ik ontmoet. bedankt daarvoor. Jullie zijn geweldig. Omdat het me goed bevallen is en ik weet hoe belangrijk het zou kunnen zijn voor mensen die het juist zo nodig hebben de ontspanning, heb ik me aangemeld bij de landelijke Beautybank. Jouw Vooruitkijkspiegel (beautybank.nl)

In februari sta ik met de Parfum van de tap en de wasparfums weer op ladies Nights , 8 februari in de bioscoop, bij Kinepolis in Hoofddorp, en op 10 februari in Noordwijk bij Hotel Royal, voor iedereen toegankelijk. 

En dan het laatste nieuwtje, binnenkort ook een ander merk was parfum verkrijgbaar, in glazen flessen. Heel mooi. Mama Milano. Ik hou jullie op de hoogte. 

De producten zijn ook te koop bij Kraam verhuur | Hallo Kado

Heb je vragen stuur dan een mailtje naar info@beautysalonfeelinggood.nl

Groetjes Celina

 

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.