• Nieuw Seizoensbehandeling Herfst (vanaf 25 september)
  • In September is de Feeling Good Geurbehandeling in de aanbieding van 69.95 voor 54.95 euro, boek nu!!

Nieuwe inzichten

Gepubliceerd op 11 december 2022 om 18:09

Over een kleine week is het zover, dan sta ik gezellig op 2 kerstmarkten, 1 in Nieuw Vennep en 1 in Hillegom. Ik hoop je daar te zien. Ik neem lekkere parfums mee en heerlijke wasparfums. Uiteraard kun je dan lekker ruiken en heb ik ook aanbiedingen.

Ook in Hillegom in de Hoofdstraat bij Hallo Kado, kun je terecht voor heerlijke parfums en wasparfums, allemaal verpakt in folie, Makkelijk om meteen mee te nemen. 

De aanvragen voor een gezichtsbehandeling liepen niet hard , daarom heb ik besloten om via de Facebook groep "Ik help, jij ook?? gratis twee gezichtsbehandelingen te geven aan mensen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Inmiddels zijn het er 4 geworden. Maar was altijd al een wens van mij om zoiets te doen. Dus mijn wens komt ook uit. Als er in Nieuw Vennep ook zo een soort groep bestaat, hoor ik dat graag.

Verder ben ik lid geworden van de groep Vrouwen aan het roer, de eerste bijeenkomst was erg gezellig en leerzaam, dus kijk uit naar volgend jaar. Het thema was doelen stellen, het heeft me weer nieuwe inzichten gegeven. Nu alles op een rijtje zetten en er mee aan de slag gaan. Binnenkort meer daarover.

Op woensdag 8 februari is er weer Ladies Night in Kinepolis, de film Magic Mike's Last Dance draait dan in Hoofddorp en ik mag er ook weer staan met een kraamje gezellig. 

Ik hoop jullie gauw te zien, op 1 van de kerstmarkten. Geniet van de warme sfeer en van elkaar. 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.