• Nieuw Seizoensbehandeling Herfst (vanaf 25 september)
  • In September is de Feeling Good Geurbehandeling in de aanbieding van 69.95 voor 54.95 euro, boek nu!!

Weer Fris van start

Gepubliceerd op 25 augustus 2022 om 14:45

Ik had vorige keer beloofd wat te vertellen over het ontstaan van het merk Rawas Secrets.

Rawa Secrets is opgericht door Joanne Vogelenzang. Het merk is ontstaan door haar verblijf op het eiland Rawa, een uniek, rustig en prachtig eilandje in de Zuid-Chinese zee. Een schitterend nog onontdekt stukje natuurschoon. Hagelwitte stranden, azuurblauwe zee en mooie strandhuisjes. Dat samen met de heerlijke geuren van de prachtige bloemen en de zachte zeebries was het recept voor Joanne wat haar op Rawa een wellness en wellbeing gevoel gaf. Rawa was voor haar de parel onder vakantiebestemmingen. Jaren later tijdens een vakantie op de Malediven kreeg zij een flashback naar het eilandje Rawa. Het mooie eiland Rawa gaf haar dezelfde beleving, dezelfde kwaliteit van verblijf als op de prachtige Malediven. Echter was het eiland Rawa aantoonbaar goedkoper. Dat bracht haar aan het denken: topkwaliteit hoeft niet duur te zijn.

De uiteindelijke stap om te starten was naar aanleiding van een aflevering van het programma ‘De Rekenkamer’ van de KRO. Tijdens deze aflevering werd een bekende en populaire parfum geanalyseerd. Het bleek dat deze parfum een kostprijs had van € 6,87 (verkoopprijs 50 ml € 90,-). Een verhouding die buiten proportie is.

De kostprijs versus consumentenprijs blijkt ver uit elkaar te liggen; het zijn de marketing-, retail- en distributie kosten plus de psychologische ‘mindset’ dat een topmerk ‘goed is’ en wat het product zo duur maakt. Gesterkt door de informatie uit deze aflevering was zij ervan overtuigd dat hoogwaardige kwaliteitsproducten aantrekkelijker op de markt gebracht kunnen worden. 

Ik ben er trots op met dit Nederlands merk te mogen werken.

Ik heb een nieuwe aanbiedings  behandeling toegevoegd de Weer Fris van start behandeling. Deze is vanaf nu te boeken. 

Hou de website in de gaten, binnenkort komen er nieuwe weetjes en aanbiedingen aan....

Groetjes Celina

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.