WEB BLOG

Handmassage en Voetmassage

Bij Beautysalon Feeling Good zit bij elke behandeling gratis een hand of voetmassage. Waarom is dat? Omdat een hand of voetmassage heel veel voordelen heeft, en ik je daar graag mee wil laten kennis maken.

Lees meer »

De Huid

Onze huid is een complex orgaan dat uit verschillende lagen bestaat, elk met een unieke functie. Het begrijpen van deze huidlagen kan ons helpen bij het begrijpen van de belangrijkste aspecten van huidverzorging.

Lees meer »

Lente

De Lente is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je huid voor te bereiden op de zomer. Gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen. Je kunt namelijk bij Beautysalon Feeling Good in Nieuw Vennep  terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling. Wat deze salon extra bijzonder maakt, is dat alle behandelingen standaard worden uitgevoerd met Hotstones. Zo kun je maximaal ontspannen en genieten.

Lees meer »

Tevreden klanten

Je hebt van die dagen waarin je je afvraagt, heeft het zin wat ik doe? Mijn antwoord is volmondig ja, ik vind het geweldig om mensen blij te maken. Dus ik doe niets liever dan mensen attenderen op fijne producten, waar ze heel gelukkig van kunnen worden. 

Lees meer »

Een goed begin

Allereerst wil ik iedereen een heel mooi, ontspannen jaar wensen, en hopelijk ontmoeten wij elkaar ook dit jaar. 

Lees meer »

Nieuwe inzichten

Over een kleine week is het zover, dan sta ik gezellig op 2 kerstmarkten, 1 in Nieuw Vennep en 1 in Hillegom. Ik hoop je daar te zien. Ik neem lekkere parfums mee en heerlijke wasparfums. Uiteraard kun je dan lekker ruiken en heb ik ook aanbiedingen.

Lees meer »

Herfst

De blaadjes vallen weer van de bomen. Het is belangrijk om je huid nu te herstellen na een periode van zon. Ken je dat gevoel als je uit de douche komt en je je huid zo voelt trekken? Daarvoor hebben we een super mooi product van Rawa Secrets,de  Revitalizing Facial Oil TreatmentEen prachtige voedende, revitaliserende olie die speciaal is ontwikkeld om de huid te voeden, mooier te maken en te laten stralen. De Facial Oil Treatment bevat een mix van tien heerlijk ruikende, prachtige oliën die ervoor zorgt dat de huid revitaliseert en tekenen van veroudering zichtbaar vermindert. Bij het opbrengen wordt de olie één met de huid. Heel makkelijk product , te gebruiken onder je serum of dagcrème.  Ook te gebruiken voor in je haar of als haarmasker. 

Lees meer »

Leuke activiteiten

Afgelopen week de vuurdoop gehad op het Harmonieplein in Nieuw Vennep. Wat was het leuk om er te staan met de kraam. Er kwamen enthousiaste mensen langs. Ik heb genoten. 12 oktober ga ik met een kraam staan in Kinepolis in Hoofdorp met de Ladysnight. Ik hoop dat jullie bij mij komen ruiken en testen. Zoals ik vorige keer verteld heb ik nu ook wasparfum, binnenkort ga ik uitbreiden met een ander merk. Dan verkoop ik twee verschillende soorten, de wat subtielere geuren  (The Laundry Story) en wat meer uitgesproken geuren van een ander merk...Wat dat is horen jullie zo snel mogelijk..

Lees meer »