• Nieuw Altearah Emotive Cosmetics, Geurtherapie. Eén kleur, één emotie: Een unieke benadering , behandeling en verzorging van lichaam en geest.
  • Maand actie Juni: Feeling good luxe behandeling, van 89.95 voor 75 euro

Wasparfum 

LAVAYETTE 

Deze geur is sinds 2020 op de markt en nu al razend populair. Op internet staan deze geuren al een aantal keren in de top 5. Een aanrader dus. Geniet van de frisse, lekkere geuren van Lavayette! Kies de wasparfum die perfect is voor uw stijl en liefde voor

luxe. 

ZÉVY

Als enige in de wereld maakt Zèvy eau de parfum wasparfums! De wasparfum is hierdoor zeer geconcentreerd. De geuren blijven weken in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar  druppels van nodig hebt. 

MAMI MILANO

Mami  Milano Essence is niet zomaar een parfum, het is een speciale noot die je wasgoed een vleugje frisheid geeft die lang aanhoudt. Een paar ml L’Essenza zijn voldoende, met de hand of in de wasmachine, om een ​​wasgoed te krijgen dat ruikt naar verfijning en elegantie.
In de mooie glazen fles blijft het Parfum bij de was lang houdbaar zonder verlies van geur en nadien kan de fles worden gerecycled wat weer een verbetering is voor het milieu.

 

Parfum van de tap

Het hervullen van een parfumflesje is een goede manier om geld te besparen en het milieu te sparen. Door het hervullen van een parfumflesje wordt er minder afval gecreëerd en hoeft u niet telkens een nieuwe fles te kopen. Parfumpoint Refill biedt navullingen van hoge kwaliteit voor zowel mannen als vrouwen.

Het assortiment van Parfumpoint Refill omvat een breed scala aan geurnoten, waardoor er voor iedereen een ruime keuze is. Het is belangrijk om te weten dat de geurnoten van Parfumpoint Refill vergelijkbaar zijn met de geurnoten van bekende merken, maar dat het niet om exact dezelfde geur gaat. Het is daarom aan te raden om de geur eerst uit te proberen voordat u het parfumflesje laat hervullen.

Parfumpoint Refill garandeert dat de kwalitatieve parfum navulling 6 tot 8 uur blijft ruiken.