• Nieuw Altearah Emotive Cosmetics, Geurtherapie. Eén kleur, één emotie: Een unieke benadering , behandeling en verzorging van lichaam en geest.
  • Maand actie Juni: Feeling good luxe behandeling, van 89.95 voor 75 euro

Reactie plaatsen

Reacties

ILSE
14 dagen geleden

Een testcase van de wasparfum Lavayette bij Celina gekocht.Ik ben enthousiast over de tot nu toe gebruikte wasparfum, bescheiden van geur maar wel heel verfrissend, ik ben 'bang ' 😉dat Celina er een nieuwe koper bij heeft😊.De was ruikt nu echt heerlijk na gebruik van de wasparfum!

 

 

Petra – 

 

Bij de ladiesnight in Kinepolis heb ik een wasparfum gekocht. Wauw, wat gaat je was daar lekker van ruiken. En toen won ik ook nog een kadobon!! Heb er drogerballen en een heerlijke tasverstuiver uitgekozen. Genieten 😊

 

Anouk van der Linde 

 

Heerlijk die wasparfum! Iedereen hier in huis is er weg van!

 

Daisy 

 

Heerlijk luchtje en wasparfum gekocht bij Celina!
Wasparfum is van lavayette, het ruikt heerlijk en je hebt maar een klein beetje nodig.
Super blij met mijn aankopen, dankjewel!

 

Edwin 

 

Super fijn was parfum.
Ruikt super heerlijk en lang!

 

Celine 

 

Heerlijke parfum en wasparfum gekocht. De geuren blijven aanwezig en de wasparfum kan je doseren in de sterkte die je zelf lekker vindt. Goede prijs- kwaliteitverhouding! Ik kom zeker bij je terug!

 

 

Angeline 

2 maanden geleden 

Heerlijke geuren besteld bij Celina, snel en leuk geleverd!

 

Shanon 

 

Ik heb afgelopen zaterdag mijn prijs mogen ophalen die ik heb gewonnen bij de bioscoop. Ik ben erg blij met de was geur en de tas verstuiver! Dankjewel 🤗

 

Karin Kuiper 

3 maanden geleden 

Ik heb een prijs gewonnen tijdens de Ladies Night bij de Kinepolis in Hoofddorp waar Celine met haar heerlijke wasparfums stond. Mijn prijs is een tas met de geur White van de serie Horomia. Mijn hele was ruikt zo heerlijk met dit wasparfum. De geur blijft ook heel lang hangen. En daarbij zat een tasverstuiver met een zachte parfum geur. Ik ben super blij met mijn gewonnen prijs! Dankjewel Celine en succes met de business 🍀

 

Henriette 

 

Heerlijke parfum in een mooie verstuiver die makkelijk mee te nemen is. Het luchtje blijft lang hange

 

 

Leonie 

 

Hele leuke sfeer en erg lekkere luchtjes! Ben zeer tevreden met hoe ik wordt geholpen en de luchtjes blijven erg lang hangen. Al met al helemaal top!

 

Nadine 

5 maanden geleden 

Heerlijke luchtjes, blijven de hele dag hangen en ruiken naar mijn lieveling parfum die eigenlijk een stuk duurder is. Ook een fijne en gezellige sfeer. Zeker een aanrader .

 

Bert 

 

heerlijke producten ,goede service en vriendelijk geweldig geholpen.

 

Yolanda Knol 

 

Heerlijke parfums, geur blijft lang hangen. Complimenten van omstanders wat voor heerlijke parfum ik droeg. Zeer tevreden klant. Prijs van de parfums is ook betaalbaar. Bij het verzenden maakt ze er een mooi pakket van met gratis testers. Ik raad haar producten aan.