• Nieuw Altearah Emotive Cosmetics, Geurtherapie. Eén kleur, één emotie: Een unieke benadering , behandeling en verzorging van lichaam en geest.
  • Maand actie Juni: Feeling good luxe behandeling, van 89.95 voor 75 euro

Over mij

 

 

Over mij

*positief

*zorgzaam

*genieten

*lachen

*dansen

*vriend

* moeder/bonusmoeder

*hond *katten 

*leergierig

*beautysalon feeling good

*strand

*zomermens

*geluk zit in kleine dingen

*chocolade

 

Mijn passie is het uitoefenen van mijn vak en het zien dat mijn klanten blij en ontspannen de salon uit te zien lopen.

In juni 2022 heb ik Beautysalon Feeling Good opgestart, deze is gevestigd aan huis. Naast ontspannende behandelingen,  heb ik ook parfum van de tap en wasparfums in mijn assortiment. Geurtjes zijn namelijk onmisbaar voor mij. Ik wordt er blij van en kan er echt van genieten. 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven in mijn vakgebied. Daarom heb ik het afgelopen jaar een cursus Hoofdpijnmassage gevolgd en een Training van Rawa Secrets Skincare, zo ben ik altijd op zoek naar nieuwe kansen om mijn vaardigheden uit te breiden en mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat mijn klanten tevreden en ontspannen de salon verlaten. 

In 2003 heb ik de cursus Visagie Basis en Gevorderden afgerond. Vervolgens heb ik in 2016 mijn diploma behaald voor de opleiding Schoonheidsspecialiste aan de Academie Louman in Amsterdam. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in Acné, Ondernemersvaardigheden en Shiatsu.

 

 Naast de salon werk ik  met veel plezier met mensen met epilepsie en een verstandelijke beperking. Ik zorg ervoor dat ze een fijne dagbesteding hebben .  

 

 Ik ben er trots op dat ik me heb aangesloten bij de Beautybank, Jouw Vooruitkijkspiegel (beautybank.nl)een non-profitorganisatie die mensen helpt die zich geen schoonheidsbehandelingen kunnen veroorloven. Het is fantastisch om anderen te kunnen helpen en bij te dragen aan de gemeenschap op een positieve manier.

Hopelijk tot gauw in de salon... Celina