top of page

Behandelingen

Beautysalon Feeling Good is gespecialiseerd in ontspannende (gezichts)behandelingen voor vrouwen waarbij de focus ligt op ontspanning, genieten en het loslaten van alle stress en drukte. Bij mij kun je genieten van aromatherapie, ASMR-hoofdmassages, ice globes massages en een speciale hoofdpijnbehandeling.

Ik ben voortdurend bezig met het verbeteren van mijn behandelingen, zodat ik jou een unieke ervaring kan bieden. De behandelingen worden uitgevoerd met de producten van Altearah, die 100% biologisch, natuurlijk en vegan zijn. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en kom langs om heerlijk te genieten. 

massage 1.jpg

Gezichtsbehandelingen  met Aromatherapie

Massages met Aromatherapie

ASMR Hoofdmassage

IMG_8077_edited.jpg

Bahar 

“Wauw wat een heerlijke ontspanning ervaren bij de ASMR hoofdmassage van Celina. De zachte bewegingen die je zintuigen tot rust brengt. De heerlijke geuren die voor diepere ontspanning zorgen. Echte aanrader voor ontspanning van het hoofd. Even vakantiegevoel. Dankjewel voor de liefdevolle zorg en fijne behandeling"

Trudy

"Het is elke keer weer een verrassing met hoeveel aandacht en liefde ze haar vaak weet te promoten. Bij elke handeling wordt uitleg gegeven. Na 3 dagen ben ik nog ontspannen. Tot de volgende x."

Jose

“Heerlijk, Celina, ik heb erg genoten van de gezichtsbehandeling van Alteareah! Weer helemaal zen, ik kan er weer tegenaan”
bottom of page